Voedingsadvies

 24/7 een afspraak maken

Total-body-concept


Als u diabetes type 1 hebt, delen wij graag ons voedingsadvies met u. Wij zijn gefascineerd door het menselijk lichaam en wat bepaalde voeding hiermee doet. Bij diabetes moet uw bloedglucosewaarden altijd goed zitten om geen verhoogd suikergehalte te hebben. Bij te veel suiker in uw bloed, kunnen uw bloedvaten beschadigd raken, wat dan weer gevolgen heeft voor hart- en vaatziekten, ogen en nieren. Voedingsadvies bij diabetes type 1 is dus zeker aangeraden om een gezonde levensstijl aan te gaan maar toch nog te kunnen genieten van lekker eten.

Wilt u meer weten over diabetes type 1 voedingsadvies?

Maak een afspraak

Met diabetes type 1 is gezond voedingsadvies belangrijk

Bij diabetes type 1 is een goede bloedglucosewaarde belangrijk. Om dit in orde te houden, moet u een goede balans vinden tussen de hoeveelheid insuline en koolhydraten die u eet. Naast het vinden van een goede balans, helpen wij bij ons voedingsadvies op maat ook met het aanraden van enkele voedingsproducten. Iedereen is uniek en functioneert anders. Daarom is het belangrijk om een persoonlijk traject uit te stippelen. Zo is het voedingsadvies bij diabetes type 2 anders dan bij mensen met diabetes type 1. Bij Kinepunt in Stekene staan wij maar al te graag klaar om u te helpen met onze expertise. Blijf genieten van eten, maar op een gezonde manier voor uw lichaam tevreden te houden.

Voedingsadvies diabetes kinepunt stekene

Laat uw suiker niet te hoog oplopen

Maak 24/7 een afspraak online om van onze hulp te genieten. Met voedingsadvies bij diabetes, gaat u gezonder door het leven. U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over wat u al dan niet mag eten. Wij zetten het graag voor u op een rijtje, want suikerziekte vraagt al werk genoeg. Voor specifieke vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bereiken op het nummer +32494303655.