Voedingsadvies

 24/7 een afspraak maken

Total-body-concept


Bij Kinepunt in Stekene helpen we u graag verder met voedingsadvies voor diabetes type 2. Het is een niet-insuline afhankelijke diabetes, die meestal ontstaat door overgewicht. Hierbij lijkt het dus logisch om een vermageringsdieet te volgen. Als u vermagert, gaan de aangetaste weefsels terug gevoeliger worden voor het insuline dat nog aanwezig is in het lichaam. Maar door simpelweg uw voeding wat aan te passen, kan u lichaam al heel anders functioneren. Elk lichaam is uniek, waardoor bepaalde voedingsstoffen bij iedereen een andere reactie kan teweeg brengen.

Wilt u meer weten over voedingsadvies bij diabetes type 2?

Maak een afspraak

Aangepast voedingsadvies bij diabetes type 2

Ieder lichaam is anders, vandaar is een persoonlijk voedingsplan belangrijk. Eten heeft een grote invloed op de bloedglucosespiegel. Het is dus belangrijk voor mensen met diabetes type 2 om gezond te eten, net zoals iedereen. Met voedingsadvies, speciaal afgesteld op diabetes type 2, ligt de focust eerst en vooral op het bereiken van een gezond gewicht. Na dit te bereiken, is het belangrijk om dit te behouden. Uw voornaamste doel is een goede glucosewaarden in het bloed en zorgen voor uw hart en bloedvaten. In tegenstelling tot voedingsadvies bij diabetes type 1, zal hierbij de focus liggen op het verliezen van gewicht. Met onze expertise bent u in goede handen voor uw voedingsadvies bij diabetes. Wij zoeken uit welke voeding bij u past en u kan blijven genieten van lekker eten aangepast aan uw voorkeuren.

Voedingsadvies diabetes kinepunt stekene

Maak komaf met overgewicht

Voorkom hart- en vaatziekten en kom nu langs voor voedingsadvies op maat. U kunt steeds 24/7 online een afspraak maken. Maak komaf met overgewicht en de complicaties die diabetes met zich meebrengt. Wij helpen u aan een gezonde levensstijl om de beste versie van uzelf te kunnen zijn. Wij zijn ook altijd bereikbaar op het nummer +32494303655 voor al uw vragen.