Voedingsadvies

 24/7 een afspraak maken

Total-body-concept


Kom langs bij Kinepunt in Stekene voor voedingsadvies bij galstenen. Galstenen zijn verharde stukjes gal in de galblaas. Het wordt veroorzaakt als steeds hetzelfde restje gal achterblijft als de galblaas samenknijpt om gal naar de darmen te sturen. Het is hierbij belangrijk om gezond te eten en voldoende vocht binnen te krijgen.

Wilt u meer weten over voedingsadvies bij galstenen?

Maak een afspraak

Voorkom met gezond voedingsadvies galstenen

Mensen met overgewicht hebben drie keer meer kans op galstenen dan mensen met een gezond gewicht. Vaak gaat overgewicht gepaard met diabetes, vandaar bieden we ook voedingsadvies bij diabetes. Dit is niet altijd het geval, vandaar kijken we samen naar uw behoeften. Als u te kampen heeft met galstenen, dan kan via een operatie de galblaas verwijderd worden. Hierdoor kunt u een stoma krijgen om uw lichaam te laten wennen aan de nieuwe situatie. Daarom bieden wij ook voedingsadvies bij een stoma aan. Wij helpen u zo comfortabel door het leven te gaan met al uw kwaaltjes, met simpelweg een gezond voedingsschema.

Voedingsadvies diabetes kinepunt stekene

Reserveer nu uw afspraak

Bij Kinepunt helpen wij u altijd zo snel en zo goed mogelijk verder met voedingsadvies op maat. Met onze expertise overlopen we samen de klachten en hoe we dit kunnen verminderen. Wij zijn gespecialiseerd in voeding en behandeling van gewichtsproblemen. Boek online een afspraak en hopelijk zien we u binnenkort verschijnen in onze praktijk!