Voedingsadvies

 24/7 een afspraak maken

Total-body-concept


Kom langs bij Kinepunt Stekene voor voedingsadvies bij leverproblemen. Klachten bij leverproblemen zijn niet zo aangenaam en kunnen voor heel wat last zorgen over heel uw lichaam. Verzorg daarom uw lever met aangepast voedingsadvies. U heeft maar één lever en daar moet u dus zorg voor dragen, door deze gezond te houden. Het is algemeen geweten dat alcohol, cafeïne en sigaretten grote vervuilers zijn voor uw lever. Maar wat u misschien nog niet wist is dat sterke kruiden en vruchtensappen ook veel moeite kosten voor de lever om te verwerken. Met ons voedingsadvies bij leverproblemen zijn uw klachten van korte duur.

Wilt u meer weten over voedingsadvies bij leverproblemen?

Maak een afspraak

Voedingsadvies bij leverproblemen verhelpt klachten

Uw lever is geen zoetekauw. Het houdt vooral van zuur, bitter en pittig voedsel. Het is algemeen geweten dat alcohol, cafeïne en sigaretten grote vervuilers zijn voor uw lever. Maar wat u misschien nog niet wist is dat sterke kruiden en vruchtensappen ook veel moeite kosten voor de lever om te verwerken. Met voedingsadvies op maat verkleint u de kans op leverproblemen. Is het te laat en ervaart u al enkele klachten? Kom dan snel bij ons langs en wij pakken samen uw probleem aan door te kijken naar uw voedingspatroon. Zo voorkomt u allerlei problemen. Bij leverproblemen kunnen de galstenen ook aangetast worden. Per dag produceert de lever gemiddeld één liter galvocht. Ons voedingsadvies zal dus ook een effect hebben op een goede werking van de galstenen.

Voedingsadvies diabetes kinepunt stekene

Draag zorg voor uw lever

Met ons voedingsadvies bij leverproblemen zijn uw klachten sneller van de baan. Bij sommige diagnoses zijn leverproblemen op een gemakkelijke manier op te lossen, door een aanpassing van uw levensstijl bijvoorbeeld. De meeste problemen zijn op te lossen door te stoppen met het gebruik van alcohol of door gewicht te verliezen. Een vermageringsprogramma kan dus goed zijn tegen verschillende problemen, zoals diabetes. Vaak is overgewicht een belangrijke factor van al uw problemen. Pak daarom op tijd uw leverproblemen aan met gezond voedingsadvies en boek uw afspraak online. Voor meer vragen kunt u ons bellen op het nummer +32494303655.