Voedingsadvies

 24/7 een afspraak maken

Total-body-concept


Bij Kinepunt Stekene helpen wij u met aangepast voedingsadvies voor een gezond en fit leven in de gym. Voor veel mensen is naar de gym gaan geen probleem, maar het is belangrijk om aangepast voedingsadvies op te volgen om de spiermassa te behouden. Spieren kweken kan snel gaan, maar deze spieren behouden, vraagt meer dan alleen sporten.

Wilt u meer weten over voedingsadvies voor de gym?

Maak een afspraak

Volg voedingsadvies op om ultiem resultaat te boeken in de gym

Vaak wordt er maar voor korte duur of helemaal niet naar voedingsadvies geluisterd. Het is dus de kunst om toch dit advies vol te houden om resultaat te boeken in de gym. Wij helpen u graag door dit proces en geven voedingsadvies op maat. Zo kunt u zelf bepalen hoe uw voedingsschema eruit ziet, want u moet het tenslotte volhouden. Gaat u voornamelijk naar de sportschool om af te vallen, omdat u kampt met diabetes type 2? Dan bieden wij ook aangepast voedingsadvies voor diabetes type 2. Het juiste voedingsadvies is hierbij belangrijk om de nodige energie te verkrijgen zonder ongezonde suikers.

Voedingsadvies diabetes kinepunt stekene

Word de beste versie van uzelf

Wij geloven erin dat u de beste resultaten bereikt door een gezond voedingsadvies. Heeft u te kampen met diabetes, maar wilt u wel aan uw spiermassa werken? Ook dan kan u bij ons terecht. Door regelmatig te bewegen, zal u minder insuline nodig hebben en heeft u lagere bloedsuikerwaarde. In combinatie met het juiste voedingsadvies kan u aan uw lichaam werken in de gym. Maak snel en eenvoudig online een afspraak en dan maken we samen een ideaal voedingsschema samen op uw maat.